> > Clinica de Ortopedie Pediatrica

In virtutea preocupării constante si profunde pentru patologia ortopedică la copil,in anul 2000 clinica de ortopedie pediatrică a devenit un departament distinct in cadrul Spitalului Clinic de Urgenţa pentru Copii "Marie Sklodovska Curie" .

In clinica noastră se diagnostichează şi se tratează toată gama afecţiunilor aparatului locomotor la persoanele cu vârste cuprinse intre 0-18 ani si, in unele cazuri, dupa 18 ani (studenţi, elevi).

Datorita statutului de clinică universitară, la momentul actual in clinica noastră se derulează programe de cercetare stiinţifică, are loc instruirea rezidenţilor şi a studenţilor la medicină iar colectivul clinicii participă la congrese de chirurgie si ortopedie pediatrică, ortopedie pediatrică si ortopedie si traumatologie din tară.

Pentru a obţine rezultate cât mai bune pentru pacienţii noştri, colaborăm cu succes cu toate clinicile din cadrul spitalului nostru şi cu toate spitalele din tară sau din Europa.

In cadrul sectiei noastre se deruleaza Programul National de Ortopedie

Clinica de Ortopedie Pediatrica - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii - M.S. Curie Bucuresti

rolex replica All of our Rolex watches are carefully selected. Rolex watches are guaranteed and are manufactured to 1:1 authentic Rolex watch standards.